Egy kis webergonómia

A kevesebb néha több

Weblapot készíteni egyszerű, de felhasználóbarát, jó weboldalt készíteni nehéz. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy honlapjukat túlbonyolítják és tele tűzdelik megannyi információval, animációkkal, abban a reményben, hogy ez majd vevő csábító lesz, viszont a túlzásba vitt túlzsúfolt web design csak elriasztja a látogatónkat, másrészt a folytonos vibráló mozgás nem teszi lehetővé a kényelmes olvasást.

A jó felépítés elengedhetetlen

Fontos tudni, hogy egy átlag felhasználó, ha keres valami a neten, akkor egy oldalon maximum 2-3 másodpercet időz, ha nem találja, amit keres, akkor elkattint máshová. Ezért gyakorlatilag mindenkit lehetne „átfutónak” nevezni, de ez nem is baj, az internetet azért használjuk, hogy meggyorsítsa az életünket. Ha ezzel tisztában vagyunk, akkor tudjuk, hogy nem feltétlenül kell mindent elolvasni, ezért is szükséges a tagoltság, a jó rendszerezés és az érdeklődést felkeltő címszavak. De a legfontosabb, hogy minden egyértelmű legyen, igazodni kell az éppen aktuális trendekhez. Számtalan további problémát lehetne még itt felsorolni, amivel meg kell küzdeni annak érdekében, hogy végső eredményként egy ergonomikus, felhasználóbarát igényes honlapot kapjunk.

Túl sok versenytárs az interneten

Manapság még az is nehezíti a konkurenciákkal szembeni felülkerekedést, hogy exponenciálisan nő a weboldallal rendelkezők száma. Ha egy vállalatnak nincs internetes honlapja, akkor csak nagyon nehezen tud érvényesülni a piacon. Ebből a szituációból kifolyólag sem elég azzal a ténnyel megelégednünk, hogy: Nekünk már van egy oldalunk az interneten. Lényegében törekedni kell a kellemes dizájnra, egyszerű letisztult megjelenésre, a közérthetőségre, az állandóságra, hogy a felhasználó mindig otthon érezze magát weboldalunkon. Ha ezt Ön nem érzi a saját oldalán, vagy érdekli, hogy az ön oldala megfelel-e egy átlagos vevőnek, akkor kérje bátran segítségünket.

Üdvözöljük

A mantagora Design Studio Oldalán!

Egy friss egyben új, de magas szakmai színvonalon tevékenykedő szervezet vagyunk, ügyfeleink meg- rendelését rövid határidőn belül kedvező árakon tudjuk biztosítani. Reméljük hamarosan Önt is megrendelőink között köszönthetjük és ajánlatunk találkozik az Ön elképzeléseivel.

Kínálatunk

Hasznos cikkek

Elérhetőségeink

  • TELEFON
    +30 30 544 38 89
  • EMAIL
    info@mantagora.hu
  • SZÉKHELY
    1164 Budapest Bóbitás út 53.